Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Πώς να δείτε τα θυμόμαστε κωδικούς πρόσβασης | κωδικούς πρόσβασης autofill Cracked








Εγώ είμαι πρόκειται να σας διδάξει πώς να δείτε τους κωδικούς που εμφανίζονται ως χαρακτήρες astersik (*).

Ποια είναι η χρήση;

αν ο φίλος / εραστής σας, επιλέξτε το θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης επιλογή όταν την είσοδο, τότε θα έχεις την ευκαιρία να χαράξει τον κωδικό τους, χωρίς πολλή προσπάθεια (δεν χρειάζεται phishing).


T wo περιπτώσεις:

Περίπτωση Ι:
αν επιλέξετε να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης στο mozilla popup. Είναι εύκολο να δει τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο: Πώς να δείτε τα αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο mozilla;

Δεύτερη I:
Εάν η επιλογή θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης σε μορφή σύνδεσης, εδώ είναι η άλλη μέθοδος.

Πώς να δείτε τα θυμόμαστε τους κωδικούς πρόσβασης;
  Κάθε φορά που κάποιος επιλέγει να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης στην φόρμα σύνδεσης, οι κωδικοί πρόσβασης θα πρέπει να συμπληρώνεται αυτόματα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπορούμε να συνδεθείτε, αλλά δεν μπορείτε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης. Επειδή ο κωδικός πρόσβασης θα εμφανίζεται ως «χαρακτήρες astersik" (*). E της είναι το τέχνασμα για να σπάσουμε αυτό επίσης.

Επισκεφθείτε κάθε ιστοσελίδα που θυμάται τους κωδικούς πρόσβασης και τους χαρακτήρες δείχνουν astersik στο πλαίσιο κωδικού πρόσβασης.

Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα
javascript: (function () {var s, F, j, f, θ? s = ""? F = document.forms? για (j = 0? j <f.length? + + ι) {f = F [ j]? για (i = 0? i <f.length? + + i). {if (. f [i] type.toLowerCase () == "password") s + = f [i] τιμή + "\ n "?}} αν (s) alert (" κωδικούς πρόσβασης σε φόρμες σε αυτή τη σελίδα: \ n \ n "+ s)? άλλο alert (". Δεν υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης σε φόρμες σε αυτή τη σελίδα ")?}) ()?
Επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων.
Πατήστε το πλήκτρο Enter
Τώρα το κρυφό κωδικό πίσω από το χαρακτήρα astersik θα δείξει.


Σεμινάριο με το παράδειγμα Εικόνα:
Ας πάρουμε το yahoomail.com
αν ο κωδικός πρόσβασης είναι αυτόματη γεμάτο, όπως φαίνεται στην εικόνα, τότε αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει για σας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου