Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Πώς να μπλοκάρει ή το αρχείο Autorun.inf Απενεργοποίηση στα Windows XP, Windows 7 Registry Edit




Ανάλογα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε, υπάρχουν διαφορετικές ενημερωμένες εκδόσεις που πρέπει να έχετε εγκατεστημένο για να απενεργοποιήσετε σωστά τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης:  Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης στα Windows XP, Windows Server 2003 ή Windows 2000, θα πρέπει να έχετε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 950582, ενημέρωση 967715 ή 953252 εγκατεστημένη.     Απλός τρόπος για να απενεργοποιήσετε autorun.inf:  Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο και να κατεβάσετε το αρχείο msi:   
 Fix it-yourself Χειροκίνητη απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτόματης εκτέλεσης:  Για να απενεργοποιήσετε Autorun τον εαυτό σας σε λειτουργικά συστήματα που δεν περιλαμβάνουν Gpedit.msc, ακολουθήστε τα εξής βήματα:  Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit με το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.  Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο κλειδί στο μητρώο:   
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer \ NoDrive  
 TypeAutorun  Κάντε δεξί κλικ NoDriveTypeAutoRun, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.  Στο πλαίσιο Δεδομένα τιμής, πληκτρολογήστε 0xFF για να απενεργοποιήσετε όλους τους τύπους των δίσκων. Ή, για να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά συγκεκριμένες μονάδες, χρησιμοποιήστε μια διαφορετική αξία, όπως περιγράφεται στην ενότητα "Πώς να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά συγκεκριμένες δυνατότητες Autorun".  Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και στη συνέχεια κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.  Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή.   μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης:  Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο:   
 Στην πραγματικότητα παίρνω αυτές τις πληροφορίες από εδώ:   
αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να απενεργοποιήσετε σε vista, απλά επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο
Αποκλεισμός Autorun

Ανάλογα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε, υπάρχουν διαφορετικές ενημερωμένες εκδόσεις που πρέπει να έχετε εγκατεστημένο για να απενεργοποιήσετε σωστά τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης:
Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης στα Windows XP, Windows Server 2003 ή Windows 2000, θα πρέπει να έχετε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 950582, ενημέρωση 967715 ή 953252 εγκατεστημένη.



Απλός τρόπος για να απενεργοποιήσετε autorun.inf:
Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο και να κατεβάσετε το αρχείο msi:
http://go.microsoft.com/?linkid=9741395

Fix it-yourself Χειροκίνητη απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτόματης εκτέλεσης:
Για να απενεργοποιήσετε Autorun τον εαυτό σας σε λειτουργικά συστήματα που δεν περιλαμβάνουν Gpedit.msc, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit με το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο κλειδί στο μητρώο:
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer \ NoDrive

TypeAutorun
Κάντε δεξί κλικ NoDriveTypeAutoRun, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
Στο πλαίσιο Δεδομένα τιμής, πληκτρολογήστε 0xFF για να απενεργοποιήσετε όλους τους τύπους των δίσκων. Ή, για να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά συγκεκριμένες μονάδες, χρησιμοποιήστε μια διαφορετική αξία, όπως περιγράφεται στην ενότητα "Πώς να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά συγκεκριμένες δυνατότητες Autorun".
Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και στη συνέχεια κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή.

μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης:
Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο:
http://go.microsoft.com/?linkid=9743275

Στην πραγματικότητα παίρνω αυτές τις πληροφορίες από εδώ:
http://support.microsoft.com/kb/967715
αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να απενεργοποιήσετε σε vista, απλά επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο: - See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&rurl=www.google.com&sl=en&tl=el&u=http://www.breakthesecurity.com/2011/03/how-to-block-or-disable-autoruninf-file.html&usg=ALkJrhhFdn-NWUzf8Nq8CyGYxKyIirQ-kw#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου