Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Best Συντομεύσεις και τεχνάσματα Windows 8

  
  Αγαπητοί αναγνώστες click4hack σήμερα εγώ είμαι πρόκειται να σας πω καλύτερα Συντομεύσεις και Κόλπα Windows 8   
Πλακάκια: συντομεύσεις σε όλα ή σε εφαρμογές σας  
Νέα πλήρους οθόνης των Windows 8 εφαρμογές (apps σωλήνα γνωστός από το App Store των Windows) και desktop apps έχουν όλα συντομεύσεις εδώ. να ενημερώσει τη διάκριση μεταξύ τους: το κατάστημα των Windows apps μονάδα επιφάνειας προσαρμοσμένες, πολύχρωμα πλακάκια, ενώ τα ποιοτικά desktop εφαρμογές (π.χ. Windows Explorer) απλά έχουν ένα σαφές γενικό στυλ που χρησιμοποιείται από κάθε εναλλακτική κοινός desktop app.   Για να διαχειριστείτε αυτά τα κεραμίδια στην οθόνη αρχίζει: Κάντε δεξί κλικ, περάστε κάτω από το υψηλότερο του κεραμιδιού, ή πατήστε το πλήκτρο μενού περιορισμένη στο πληκτρολόγιό σας με το app επιλέξει να μιλήσει για τις επιλογές, όπως την απεγκατάσταση τις εφαρμογές ή unpinning τους από την αρχή της οθόνης .     
Το Charms Bar: η uber-σημαντικό sidebar  
Αν λάβουμε υπόψη μόνο ένα πληκτρολόγιο εγκάρσιας τομής, αυτό θα μπορούσε να είναι: Win + C. Αυτό φέρνει τον πίνακα Γούρια με γρήγορη πρόσβαση σε κοιτάζει έξω, μοιράζονται, και τις ρυθμίσεις λειτουργιών. εναλλακτικούς τρόπους που να μιλήσουμε για τον πίνακα Γούρια ενσαρκώνουν περνώντας από τη σωστή πλευρά προς τα αριστερά στην οθόνη bit, ή να ενημερώνουν μαζί με το ποντίκι σας στο υψηλότερο δεξιά ή κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.     
Μπορείτε χορηγούμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για γρήγορη μετάβαση σε:  
 Share: Win + H  Ρυθμίσεις: Win + I  Συσκευές: Win + K  Το App Switcher: Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών γρήγορα  Για να δείτε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και τον κύκλο σας μεταξύ τους χτυπήσει Win + Tab. Αυτό φέρνει τον πίνακα καταπιεστή App στα αριστερά με μικρογραφίες όλων των ανοιχτών εφαρμογών. (Alt + Tab χορηγούμε εξακολουθεί να λειτουργεί.)   Εναλλακτικά, θα περάστε το ποντίκι σας πάνω από την υψηλότερη αριστερή γωνία και πιέστε προς τα κάτω για το νύχι για να εξακριβωθεί η λίστα με τις ενεργές εφαρμογές. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό που θα θέλατε να ωθήσουν να.   Αν έχετε μόλις οθόνη, θα conjointly επανέλθει στην τελευταία χρησιμοποιούνται app περνώντας από τα αριστερά προς τα δεξιά.   Η Apps Bar: Όπως και κάνοντας δεξί κλικ σε ένα πράγμα  Ο Apps Bar μπορεί να είναι ένα μενού που ανοίγει στη χαμηλότερη και τυπικά προνομιακή της οθόνης για να δώρο εναλλακτικές επιλογές, μετρώντας σε ό, τι app είστε θυματοποίηση ή αν είστε μέσα από την οθόνη αρχίσει. είναι το μενού παρόμοιο με δεξί κλικ.   Ανοίξτε το περνώντας κάτω από την υψηλότερη ή επάνω από το χαμηλότερο μέρος της οθόνης. θα conjointly κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε μαζί με το ποντίκι σας ή πατήστε Win + Z.     
Εργασία με Εφαρμογές  
Για να καταργήσετε ή να αναιρέσετε ένα πλακάκι από την οθόνη έναρξης, είτε κάντε δεξί κλικ για να το επιλέξετε, πατήστε το πλήκτρο μενού στο πληκτρολόγιο, ή να σύρετε προς τα κάτω για το κεραμίδι (λίγο δύσκολο). Αυτό μπορεί να μιλήσει για τις επιλογές για τη διαχείριση του κεραμίδι.   Από προεπιλογή των Windows αφήνει αυτές τις εφαρμογές πλήρους οθόνης ανοικτό. Τι και αν θα θέλατε να κλείσει Αναπληρωτής στη Νοσηλευτική app; Η προηγούμενη Alt + F4 εγκάρσιας κοπής εξακολουθεί να λειτουργεί. Διαφορετικά, σύρετε το υψηλότερο μέρος της οθόνης (με το ποντίκι ή το δάχτυλό σας) και να απελευθερωθεί το νύχι στη χαμηλότερη. ((BestHacking.in))     
Γνωριμία με το Desktop  
Η επιφάνεια εργασίας σας αναγνωρίζουν και αγάπη στα Windows 7 είναι ακόμη εδώ, μην ανησυχείτε. να προκαλέσει σ 'αυτό, χτύπησε Win + D ή πατήστε / κάντε κλικ στο πλακάκι Desktop στην οθόνη έναρξης.     
Βρίσκοντας τι θέλετε  
Στις περισσότερες περιπτώσεις, απλώς θα αρχίσουν typewriting οπουδήποτε (στο Associate στη Νοσηλευτική app, η οθόνη έναρξης, βιτρίνες, κ.λπ.) και ως εκ τούτου, ο πίνακας αναζήτησης μπορεί να ανοίξει.   Ειδικές συντομεύσεις για το κοίταγμα έξω περιλαμβάνουν: Win + Q για τις ρυθμίσεις και Win + F για τα αρχεία.     
Multi-tasking  
Μπορείτε να snap τα κανονικά εφαρμογές πλήρους οθόνης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά πλευρά, ενώ λειτουργεί εντός της επιφάνειας εργασίας. (Αυτό λειτουργεί αποκλειστικά στις οθόνες με ελάχιστη ανάλυση 1366x768.) Να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο: Περάστε το από την αριστερή περιθώριο της οθόνης ή μετακινήστε το ποντίκι σας δείκτη στο υψηλότερο αριστερή γωνία και περάστε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω για να δείξει τις μικρογραφίες Ανοικτές εφαρμογές σας. επιλέξετε ένα και σύρετε το νύχι του στην κατάλληλη μέχρι να δείτε ένα σκούρο γκρι γραμμή snap είτε στην αριστερή ή δεξιά πλευρά. Στη συνέχεια να εξαπολύσει το νύχι εκεί για να σπάσει απότομα το app.   Για εξωτερικές επιλογές της οθόνης και του προβολέα, πατήστε Win + P ή στον πίνακα Φυλακτά, επιλέξτε Devices, τότε Δεύτερη οθόνη.     
Εκτύπωση και Λήψη στιγμιότυπου οθόνης  
Για να εκτυπώσετε από ένα σωλήνα app, ανοίξτε τον πίνακα Φυλακτά (Win + C, τοποθετήστε το ποντίκι σας σε μια δεξιά γωνία, ή περάστε από τα δεξιά). Στη συνέχεια, επιλέξτε τη γοητεία Συσκευές και επιλέξτε τον εκτυπωτή σας. Για πολλές επιλογές εκτύπωσης, κάντε κλικ στην πολλά από τις ρυθμίσεις σύνδεσης.   Windows 8 έρχεται με ένα δροσερό νέα συντόμευση screenshot: Hit Win + PrtScrn και ως εκ τούτου το σύστημα δεν παίρνει μόνο το screenshot, το αποθηκεύει μηχανικά ως PNG πηγαίνετε στο φάκελο βίντεο σας (κάτω από ένα φάκελο αντικατάστασης Screenshots).   Εάν έχετε θέσει σε OneNote, Win + S σας επιτρέπει να σύρετε για να κάνει ένα απόκομμα της οθόνης και να το αποθηκεύσετε στο OneNote.     
Αλλαγή των ρυθμίσεων  
Hit Win + I για να προκαλέσει για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων (ή να ανοίξετε τα Φυλακτά μπαρ και επιλέξτε Ρυθμίσεις). τι είναι σε αυτό το μενού μπορεί τροποποιήσεων μέτρηση για την εφαρμογή βρίσκεστε ή αν είστε στην οθόνη έναρξης. Ο φορητός υπολογιστής ρυθμίσεις που μοιάζει με μια απλοποιημένη έκδοση της διαχείρισης πάνελ είναι κάτω από το κουμπί "Ρυθμίσεις υπολογιστή".   Εδώ είναι μια εξαιρετική εγκάρσιας κοπής για προχωρημένους χρήστες: Win + X. Φέρνει up συνδέσεις με το πρόγραμμα προβολής συμβάντων, διαχείριση συσκευών, άμεση, και πολλά άλλα. έχουμε κατά νου ότι συντόμευση: Win + X     
Κλείδωμα και να κινηθεί Down  
Μιλώντας για τις ρυθμίσεις, κάτω από την οθόνη Ρυθμίσεις φορητού υπολογιστή, θα προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος με μια εικόνα φόντου και conjointly να επιλέξουν για τις εφαρμογές που εμφανίζουν ειδοποιήσεις / πληροφορίες τη στιγμή που η οθόνη είναι εξασφαλισμένη. για παράδειγμα, θα έχετε τα Mail app εμφάνιση νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η εφαρμογή Καιρός δείχνουν μια πρόβλεψη.   Τέλος, μετακινηθείτε προς τα κάτω το Windows 8 προσέγγιση χρειάζεται ποικιλία βήματα: Ανοίξτε τα Charms Bar, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις (ή πατήστε Win + I), τότε το κουμπί ικανότητα, και να επιλέξετε αν θέλετε να κοιμηθείτε, Τερματισμός ή Update και κάντε επανεκκίνηση.   Θα μπορούσατε να χορηγούμε πατήστε Ctrl + Alt + Delete και πατήστε το κουμπί ικανότητα μέσα στην κάτω δεξιά γωνία. Ή, ακόμα καλύτερα, να προσθέσετε ένα κουμπί κλείστρου για να ξεκινήσει την οθόνη σας με ένα εγκάρσιας κοπής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου