Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Νέα Facebook Hacking εργαλείο ~ κλοπή πληροφοριών από το Facebook προφίλ








Ένα νέο εργαλείο hacking facebook απελευθερώνεται. Μπορεί να κλέψει τις πληροφορίες από τα θύματα, όπως φωτογραφίες, λίστα φίλων και άλλες πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας αυτό, ένας εισβολέας είναι σε θέση να δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ ή τη σελίδα μπορεί να πάρει αρκετές πληροφορίες για να χαράξει τους λογαριασμούς σας (ερώτηση ασφαλείας).

Αυτό είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Σας αποτρέψει από τους εισβολείς. Μην αποδέχεστε πρόσκληση από ξένο. Ακόμα και αν έχετε ζητήσει από τους φίλους σας, ελέγχει κατά πόσον είναι πραγματικό ή ψεύτικο προφίλ.
Εδώ είναι η πλήρης λεπτομέρειες σχετικά με το εργαλείο:
Facebook Προφίλ Dumper
Εικόνα 
  Φίλοι, αν έχετε πρόσκληση από ξένο στο facebook, δεν το δεχόμαστε. Ακόμη και αν γνωρίζετε το πρόσωπο, παρακαλούμε να εξακριβώσει αν το προφίλ είναι πραγματική ή όχι. Ένα νέο εργαλείο hacking είναι διαθέσιμες που θα στείλει το αίτημα του φίλου σας. Εάν δεχτείτε, μπορεί να κλέψει όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες, λίστα των φίλων σου. Σκεφτείτε δύο φορές πριν από την αποδοχή της πρόσκλησής.    
FbPwn: Ένα Java cross-platform που βασίζεται Facebook προφίλ ανατρεπόμενο όχημα, στέλνει αιτήσεις φίλων σε μια λίστα των προφίλ στο Facebook, και οι δημοσκοπήσεις για την κοινοποίηση αποδοχής. Μόλις το θύμα αποδέχεται την πρόσκληση, χωματερές όλες τις πληροφορίες τους, φωτογραφίες και λίστα των φίλων σε έναν τοπικό φάκελο.  
  
Χρήση  
 Ένα τυπικό σενάριο είναι να συγκεντρώσει τις πληροφορίες από ένα προφίλ χρήστη. Τα πρόσθετα είναι μόνο μια σειρά από τις συνήθεις εργασίες στο FB, αυτοματοποιημένη έτσι ώστε να αυξήσει την πιθανότητα του να πάρει τις πληροφορίες.   Συνήθως, πρώτα θα δημιουργήσετε μια νέα κενή υπόψη για τους σκοπούς της δοκιμής. Στη συνέχεια, η friending plugin λειτουργεί το πρώτο, με την προσθήκη όλους τους φίλους του θύματος (για να έχουν κάποια κοινά φίλους). Στη συνέχεια, το plugin clonning σας ζητάει να επιλέξετε έναν από τους φίλους των θυμάτων. Οι κλώνοι κλωνοποίηση plugin μόνο η εικόνα της οθόνης και το εμφανιζόμενο όνομα του επιλεγμένου φίλος του θύματος και που στο πιστοποιημένο λογαριασμό. Στη συνέχεια, ένα αίτημα για νέο φίλο αποστέλλεται στο λογαριασμό του θύματος. Οι δημοσκοπήσεις ανατρεπόμενο όχημα περιμένει τον φίλο του να δεχθεί. Μόλις το θύμα δέχεται την αίτηση του φίλου, ο ανατρεπόμενο όχημα αρχίζει να αποθηκεύσετε όλες τις προσβάσιμο σελίδες HTML (πληροφορίες, εικόνες, τις ετικέτες, ... κλπ) για offline εξέταση.   Μετά αα λίγα λεπτά, ίσως το θύμα θα unfriend το ψεύτικο λογαριασμό μετά αυτός / αυτή υπολογίζει ότι είναι ένα ψεύτικο, αλλά ίσως είναι πολύ αργά!    
  
ModulesDescription:  
Όλες οι ενότητες εργάζονται σε μια επιλεγμένη διεύθυνση URL του προφίλ (θα τον λέμε bob), χρησιμοποιώντας μια έγκυρη επικυρωμένα λογαριασμό (θα τον λέμε Mallory).   FBPwn ενότητες είναι οι εξής:   - AddVictimFriends: Αίτηση για να προσθέσετε κάποια ή όλους τους φίλους της bob για να αυξήσει την πιθανότητα bob αποδοχή τυχόν μελλοντικές αιτήσεις, αφού διαπιστώσει ότι έχετε κοινούς φίλους.   - ProfileCloner: Εμφανίζεται μια λίστα με όλους τους φίλους του Μπομπ, μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά (θα τον λέμε andy). FBPwn θα αλλάξετε την εικόνα της οθόνης του Mallory, και βασικές πληροφορίες για να ταιριάζει με andy του. Αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερη πιθανότητα ότι bob δέχεται αιτήματα από mallory όπως ο ίδιος νομίζει ότι δέχεται από andy. Τελικά bob θα συνειδητοποιήσουν αυτό δεν είναι ο λογαριασμός του χρήστη andy, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ αργά, όπως όλες τις πληροφορίες του είναι ήδη αποθηκευμένα για offline έλεγχο από mallory.   - CheckFriendRequest: Ελέγξτε αν mallory είναι ήδη φίλος του bob, στη συνέχεια, μόλις τελειώσει η εκτέλεση. Αν όχι, η μονάδα προσπαθεί να προσθέσετε bob ως ως φίλο και δημοσκόπηση περιμένει να δεχτεί. Η μονάδα δεν θα σταματήσει την εκτέλεση, μέχρι το αίτημα για νέο φίλο είναι αποδεκτή.   - DumpFriends: Accessable φίλους του bob αποθηκεύεται για προβολή χωρίς σύνδεση. Η έξοδος της μονάδας εξαρτάται από άλλους modues, αν mallory δεν είναι φίλος του bob ακόμα, τα δεδομένα δεν μπορεί να είναι προσβάσιμο και τίποτα δεν θα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ.   - DumpImages: Τα προσβάσιμα εικόνες (με ετικέτα και άλμπουμ) αποθηκεύονται για προβολή χωρίς σύνδεση. Ίδιους περιορισμούς των φίλων χωματερή ισχύει.   - DumpInfo: Accessable βασικές πληροφορίες αποθηκεύονται για προβολή χωρίς σύνδεση. Ίδιους περιορισμούς των φίλων χωματερή ισχύει.     
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου