Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Hack Like a Pro: Πώς να πάρει Ακόμη και με ενοχλητικό γείτονα σας από την πρόσκρουση τους Off WiFi τους Δίκτυο-Απαρατήρητα

Καλώς ήρθατε και πάλι, χάκερ μου μαθητευομένων! My πρόσφατες δημοσιεύσεις εδώ ήταν πολύ τεχνικής φύσεως, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήθελα να έχουν λίγη διασκέδαση με αυτό.
Είχατε ποτέ ένα ενοχλητικό γείτονα του οποίου σκυλί γαβγίζει όλη τη νύχτα, ο οποίος έχει ξέφρενα πάρτι που έχετε κρατήσει ξύπνιο, ή που καλεί τους μπάτσους, όταν έχετε ένα δυνατό κόμμα; Εδώ είναι ένας απλός τρόπος για να πάρει ακόμη και μαζί τους χωρίς ποτέ τους να το γνωρίζουν.

Εικόνα μέσω wordpress.com
Σχεδόν ο καθένας αυτές τις μέρες έχει ένα Wi-Fi router που έχει συσταθεί στο σπίτι τους ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή γωνία και σχισμή μέσα στο σπίτι τους. Αυτό το hack είναι στην γκρίζα περιοχή του νόμου, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι παράνομη, και σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί. Τι θα πάμε να κάνουμε είναι απλά να χτυπήσει ή να αποσυνδέσετε τον πλησίον μας από τη σύνδεση Wi-Fi τους κάθε φορά που συνδέεστε, οδηγώντας τους τρελό και αφήνοντάς τους χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο (προσωρινά).


Θα χρειαστείτε το καλύτερο κροτίδα λογισμικό Wi-Fi για να το κάνετε αυτό hack- aircrack-ng -οπότε ας ανάψουν μας BackTrack και να πάρει ενοχλητικό ότι ενοχλητικό γείτονα.
Τι θα πρέπει να κάνει ουσιαστικά είναι:
  1. Να πάρει το BSSID του σημείου πρόσβασης του γείτονα (αυτό είναι το MAC του σημείου πρόσβασης),
  2. Να πάρει τη διεύθυνση MAC του γείτονά σας, όταν συνδεθεί με το Wi-Fi AP, και ...
  3. Χρησιμοποιώντας ότι η διεύθυνση MAC για να de-εγκρίνει τη σύνδεσή τους. Στην πραγματικότητα, με το aircrack-ng είναι μια πραγματικά απλή αμυχή.
Ας ανοίξουμε aircrack-ng σε BackTrack πηγαίνοντας να κάνουν πίσω ,Αξιοποίηση Εργαλεία , ασύρματο , WLAN εκμετάλλευση , και στη συνέχειαaircrack-ng .


Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχουμε ένα τερματικό τώρα ανοικτό στο aircrack-ng. Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά σε ασύρματη κάρτα μας. Στο Linux, η πρώτη ασύρματη κάρτα έχει οριστεί wlan0 . Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, πληκτρολογώντας:
  • iwconfig wlan0


Όπως μπορείτε να δείτε, το Linux έρχεται πίσω με κάποιες βασικές πληροφορίες για την ασύρματη κάρτα στο σύστημά μας. Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να βάλετε ασύρματη κάρτα μας στη λειτουργία της οθόνης. Αυτό μας επιτρέπει να δούμε και να συλλάβει όλες τις ασύρματες κυκλοφορίας:
  • airmon-ng ξεκινήσει wlan0


Σημειώστε ότι airmon έχει μετονομαστεί ασύρματη συσκευή σας για ναmon0 . Αυτό είναι κρίσιμης σημασίας, όπως ασύρματη κάρτα σας θα πρέπει τώρα να αναφέρεται από αυτό το νέο όνομα.
Τώρα που η ασύρματη κάρτα είναι σε λειτουργία παρακολούθησης, θέλουμε να δούμε όλα τα σημεία ασύρματης πρόσβασης στο φάσμα.
  • airdump-ng mon0


Στο παραπάνω screenshot, μπορούμε τώρα να δούμε όλα τα σημεία ασύρματης πρόσβασης σε σειρά με όλες τις βασικές πληροφορίες τους.Ενοχλητικό γείτονα μας, είναι το σημείο πρόσβασης 7871 .
Σημειώστε ότι airodump μας δίνει τη BSSID του σημείου πρόσβασης, τη δύναμή τους, το κανάλι, την ταχύτητα, κλπ. Αυτό που χρειαζόμαστε εδώ είναι η BSSID. Στην περίπτωσή μας, είναι 0α: 86:30:74:22:77 . Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διεύθυνση σημείου πρόσβασης στην επόμενη εντολή. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το BSSID του σημείου πρόσβασης ενοχλητικό γείτονα σας και το κανάλι που χρησιμοποιούν.
  • airodump-ng mon0 - bssid BSSIDaddress - κανάλι 6


Αυτό εντολές που μας συνδέει με το σημείο πρόσβασης του εν λόγω ενοχλητικό γείτονα. Χρειαζόμαστε τώρα για εκείνο το ενοχλητικό γείτονα για να συνδεθείτε στο σημείο πρόσβασης του για να πάρει τη διεύθυνση MAC της ασύρματης κάρτας του. Στη συνέχεια, πρέπει να να πλαστογραφήσει τη διεύθυνση MAC του.
Μόλις ο γείτονας συνδέει, μπορούμε να δούμε και να αντιγράψετε τη διεύθυνση MAC του. Τώρα που έχουμε τη διεύθυνση MAC, μπορούμε να στείλουμε πακέτα de-άδεια στο σημείο πρόσβασης και αποσυνδέστε τους.
  • aireplay-ng - deauth 1-α mon0 MacAddress


Τώρα, όταν ενοχλητικό γείτονα σας συνδέει, μπορείτε να αποσυνδέσετε!Όσοι από εσάς με κάποιες ικανότητες scripting να γράψετε ένα απλό σενάριο που θα τον χτυπήσει από αυτό το Wi-Fi, ας πούμε, κάθε 30 δευτερόλεπτα για να είναι πραγματικά ενοχλητικό, ή 30 λεπτά να είναι ελαφρώς ενοχλητικό. Εάν το κάνετε αυτό hack μόνο όταν κάνει κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό, θα μπορούσε να αρχίσει να πιστεύουν ότι οι θεοί να τιμωρηθεί για την κακή συμπεριφορά του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου