Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πώς να ελέγξετε αν κάποιος έχει Hacked Στην WiFi σας

Εάν σας στο διαδίκτυο είναι πιο αργή από ό, τι συνήθως, τότε θα πρέπει να ελέγξετε αν κάποιος έχει χαραχτεί στο WIFI σας. Σε αυτό το post Πάω να σας δείξω δύο αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγξετε αυτό.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τη χρήση δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Wireless Network Watcher v1.55.
1) Πηγαίνετε στο nirsoft.net και να κατεβάσετε Wireless Network Watcher v1.55.
2) Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας και να ξεκινήσετε τη σάρωση. Σαρώνει το ασύρματο δίκτυό σας και εμφανίζει τη λίστα όλων των υπολογιστών και των συσκευών που έχουν ήδη συνδεθεί με το δίκτυο σας .
Για κάθε υπολογιστή ή συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας, τις ακόλουθες πληροφορίες εμφανίζονται: η διεύθυνση IP, η διεύθυνση MAC, την εταιρεία που κατασκεύασε η κάρτα δικτύου και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή. 


Αν θέλετε να ελέγξετε αν κάποιος έχει χαραχτεί στο WIFI σας χωρίς να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό, τότε θα πρέπει να συνδεθείτε στο δρομολογητή σας. Αν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυό σας θα εμφανίζεται στις ρυθμίσεις ασφαλείας του δρομολογητή σας. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δρομολογητή σας, συνήθως http://192.168.1.1 . Μπορείτε να ελέγξετε το δρομολογητή διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας γραμμή εντολών
1) Εκτέλεση γραμμή εντολών (cmd)
2) πληκτρολογήστε ipconfig και πατήστε enter



3) ipconfig θα απαριθμήσω ip σας, MAC και την προεπιλεγμένη διεύθυνση πύλης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router σας, πληκτρολογώντας προεπιλεγμένη διεύθυνση πύλης στο web browser σας. 


4) Σύνδεση στο δρομολογητή σας και να κοιτάξουμε το Home Network -> Devices, αυτό δείχνει όλες τις διευθύνσεις IP που συνδέονται με το δίκτυό σας.  


Δοκιμάστε αυτό το σχόλιο Ν Pls ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου