Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πώς να χαράξει το Windows 7 ή Vista κωδικούς πρόσβασης-Γίνε χάκερ

Πώς να χαράξει το Windows 7 ή Vista κωδικούς πρόσβασης-Γίνε χάκερ  






Hi BreakTheSecurity (BTS) hackers,  " Πώς να Hack παράθυρα διαχειριστή; " Αυτό θα σας διδάξει πώς να χαράξει τον κωδικό πρόσβασης των Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παραπάνω σεμινάριο για hacking οποιοδήποτε τύπο του λειτουργικού συστήματος Windows. Για παράδειγμα: μπορείτε να χαράξει τις τελευταίες Windows 7 επίσης.   Υπάρχει μόνο μία αλλαγή οφείλει να πράξει. δηλαδή, έχετε να επιλέξετε το σωστό πίνακα Rainbow που αντιστοιχεί στο λειτουργικό σύστημα που θα έχετε την ευκαιρία να χαράξει.   Μπορείτε να πάρετε όλα τα είδη του πίνακα ουράνιο τόξο από εδώ:  http://ophcrack.sourceforge.net/tables.php    
Hacking Windows XP  
Εάν πρόκειται να χαράξει τους λογαριασμούς windows xp (συνήθως admin) κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσετε την δωρεάν γρήγορη (703MB) XP τραπέζι ουράνιο τόξο.    
Hacking Windows 7 ή τα Windows Vista  
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Windows 7 είναι αναβαθμισμένη έκδοση των Vista. Έτσι ώστε να χρησιμοποιείται ο ίδιος πίνακας ουράνιο τόξο. (Επειδή ίδιο τύπο του κωδικού Hash που δημιουργείται από τα δύο).  Έτσι πρέπει να κατεβάσετε την δωρεάν (461MB) Vista πίνακα ουράνιο τόξο.   Πώς Ophcrack εργαλείο με εντυπωσίασε;  Πρόσφατα έχω δοκιμαστεί αυτό το εργαλείο στο σύστημά μου. Για να ελέγξετε, να δημιουργήσω νέο λογαριασμό με το "secure123" password. Όταν κάνω κλικ στο κουμπί ρωγμή, πήρα τον κωδικό πρόσβασης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρω ότι αυτό είναι αδύναμη κωδικό πρόσβασης. Έτσι, σκέφτηκα ότι δεν είναι μεγάλο θέμα για να σπάσουμε αυτό το ανόητο κωδικό.   Αλλά όταν εγώ προσπαθώ με τον φίλο μου σύστημα, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Ξέρετε γιατί; Έβαλε το ισχυρό κωδικό πρόσβασης για τα Windows 7 του os (έναν κωδικό πρόσβασης με άνω και κάτω περίπτωση συνδυασμού, Ειδικός χαρακτήρας των αριθμών). Επειδή η Ophcrack διαρκεί λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο για να σπάσουμε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης. Είναι τόσο ενδιαφέρον το πώς ο σχεδιασμός αυτό το υπέροχο λογισμικό. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου