Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Απλή Δροσερό κόλπα με το εργαλείο Chrome για προγραμματιστές

 Chrome Developer Tool
Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχει ένα κουμπί για το μενού του δεξιού κλικ του Google Chrome και IE 10+ ονομάζεται '' Επιθεωρήστε το στοιχείο ''. Το εργαλείο αυτό ο κύριος του έργου. Και μπορείτε να έχετε πολλή διασκέδαση με αυτό. Θα σας δώσω δύο παραδείγματα για το πώς να το χρησιμοποιήσετε σε αυτό το σεμινάριο.



1. Αλλάξτε το κείμενο μιας ιστοσελίδας:

Μπορείτε να διασκεδάσετε στις ιστοσελίδες απλά αλλάζοντας την τιμή του <span> (μια ετικέτα κειμένου). Για παράδειγμα, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα 4shared.com (μια δωρεάν ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων). Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα λογαριασμό εάν δεν έχετε έναν (ή απλά να συνδεθείτε με το Google, το Facebook ή το Twitter). Όταν τελειώσετε, να φορτώσουν κάτι που είναι βαρύ (πάνω από 100 MB) με μεταφορά και απόθεση στην αρχική σελίδα της 4shared. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα παράθυρο κατάστασης φόρτωμα στην οθόνη. Έτσι, κάντε δεξί κλικ στο ποσοστό και κάντε κλικ στο '' Επιθεωρήστε το στοιχείο ''. Τώρα μπορείτε να δείτε ένα μικρό παράθυρο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του web browser. Υπάρχουν τρόποι: είτε έχεις τον αριθμό ή έχεις το σύμβολο%. Αν έχεις τον αριθμό, προσπαθήστε να βρείτε το σύμβολο παρακάτω. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ πάνω του και πληκτρολογήστε αυτό που θέλετε (π.χ: '', 000.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό μου '')

google chrome tricks

2. Πάρτε έναν κωδικό πρόσβασης μη Κρυπτογραφημένο στο JS κώδικα / PHP:

Μερικά sites δεν είναι πολύ ασφαλής και απλά επαληθεύει τον κωδικό πρόσβασης απευθείας στο κώδικα PHP / JS. Στη συνέχεια, ακόμη και αν γίνει σπάνια, μπορείτε να πάρετε τον κωδικό πρόσβασης. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Βρείτε τη φόρμα σύνδεσης στην ιστοσελίδα που θέλετε να χαράξετε
  2. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο '' Επιθεωρήστε το στοιχείο ''
  3. Αναζήτηση στο παράθυρο που εμφανίστηκε '' <form '' και στη συνέχεια '' δράση = ''
  4. Μετά από αυτό, υπάρχει ένα URL, αν καταλήγει με '' .js '', απλά αντιγράψτε και επικολλήσετε στη γραμμή διευθύνσεων του browser σας
  5. Αν τελειώνει με '' .php '', τύπος '' view-πηγή: '' πριν να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL
  6. Στη συνέχεια αναζητήστε κάτι σαν '' κωδικό '' στον κώδικα.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα με JS από ό, τι με την PHP. Μερικές φορές, δεν υπάρχει καμία διεύθυνση URL μετά '' δράση = '', αλλά απλώς μια λειτουργία JS. Στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσετε Ctrl + U για να δείτε την πηγή και την αναζήτηση για '' κωδικό '' σε όλο τον κώδικα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου