Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς να μην υπερβαίνετε ποτέ Διάστημα Blogger 1GB αποθήκευσης πολυμέσων

blogger όριο αποθήκευσης
Google-powered πλατφόρμα blogging Blogger δίνει στους χρήστες δωρεάν ένα σύνολο 1 GB αποθηκευτικό χώρο για τα πολυμέσα σχετικά με τα blogs τους.Ο χώρος φαίνεται άφθονα στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα τρώγεται πολύ γρήγορα ειδικά αν κάποιος βάζει υψηλής ποιότητας εικόνες ή βίντεο στο blog. Αντί να καταλήξουμε σε όλο αυτό το ελεύθερο χώρο φάει, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα απλό blogging τέχνασμα που λειτουργεί με το Blogger blogs και επιτρέπει στους χρήστες να φτάσουν ποτέ πραγματικά αυτό το όριο αποθήκευσης. Με λίγα λόγια, μπορείτε να πάρετε για να έχουν μια μορφή ενός άπειρου αποθήκευσης των πολυμέσων στο blog σας κατά τη διαμονή τους στο νομικούς λόγους.


Είναι σημαντικό πολυμέσων για ένα blog;

Φωτογραφίες και βίντεο είναι μια σημαντική πτυχή της ένα blog post και χωρίς αυτήν, μια θέση που κατά πάσα πιθανότητα θα φανεί θαμπό και βαρετό. Ακόμα κι αν το δικό σας δεν είναι ένα blog, φωτογραφίες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της θέση blog σας και είναι εξίσου σημαντικό με το κείμενο. Με τα προβλήματα αποθήκευσης αφαιρεθεί από τεχνική, μπορείτε να απολαύσετε την παρουσίαση απεριόριστες εικόνες και βίντεο στο blog σας και να ζήσετε μια άπειρη αποθήκευσης για εκείνους που δεν πληρώνουν ακόμη και μια δεκάρα. Ενώ πολλές bloggers θα βρείτε επίσης εύκολο να πληρώσουν για επιπλέον αποθήκευση, ποτέ δεν είναι κακή ιδέα να περιορίσει τον εαυτό σας και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες δωρεάν.

Πώς διαχειρίζεται το Blogger πολυμέσων

Blogger χρησιμοποιεί την υπηρεσία Picasa Λευκώματα Ιστού για την αποθήκευση multimedia blog σας. Picasa παρέχει ένα χώρο αποθήκευσης του 1GB για τα πολυμέσα σε μια ελεύθερη χρήστη. Τώρα το ενδιαφέρον μέρος, το οποίο είναι επίσης το τέχνασμα για να πάρει πραγματικά απεριόριστες αποθήκευσης, είναι οι κανόνες αποθήκευσης για αρχεία πολυμέσων στο Picasa. Αρκετοί μπορεί να είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτά, αλλά αρκετά ακόμα έχεις να γνωρίζουν ότι, όταν επισημάνθηκε σε φόρουμ στο Google από επίσημο.

"Λευκώματα Ιστού Picasa προσφέρει 1 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Ωστόσο, τα αρχεία κάτω από ορισμένα όρια μεγέθους δεν μετράνε για αυτή την ελεύθερη όριο αποθήκευσης. Αυτό ισχύει και για προσθήκες για άλλα προϊόντα της Google που αποθηκεύουν φωτογραφίες και βίντεο στα Λευκώματα Ιστού Picasa, συμπεριλαμβανομένου του Blogger, το Google+ και το Google Maps. Φωτογραφίες μέχρι 800 x 800 pixels και βίντεο μέχρι και 15 λεπτά δεν θα μετρήσουν για δωρεάν αποθηκευτικό χώρο "σας, αναφέρει η Google Επίσημη.

Το τέχνασμα;

Φωτογραφίες από ανάλυση 800x800 pixels ή λιγότερο και βίντεο από το μήκος λιγότερο από 15 λεπτά δεν μετράνε για το όριο αποθήκευσης του blog σας, ανεξάρτητα από την ποιότητά τους. Θα μπορούσατε να ανεβάσετε εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που ταιριάζουν με τα κριτήρια και αποθηκευτικό χώρο σας, δεν θα μειώσει λίγο.Αυτό το κόλπο λειτουργεί πολύ καλά και σας γλιτώνει από μια χούφτα από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας παρέχεται συχνά φορτώσετε τις εικόνες για τα blogs σας, η οποία εύκολα τρώει το προεπιλεγμένο δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα.

Συμπέρασμα

Έτσι, τώρα είστε κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πρέπει να διστάσει ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο στο blog σας, εξαιτίας των περιορισμών αποθήκευσης sicne βρήκατε έναν τρόπο γύρω από αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κινηθεί έξω από τα όρια και να θέσει τα ανεπιθύμητα και επιπλέον εικόνες στο blog σας.Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους κανόνες και να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία μεταξύ κειμένου και εικόνων σε θέση blog σας.

Πήρε μια ερώτηση σχετικά με το μηχανισμό ή είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσω για τον τίτλο εκεί; Βάλτε επάνω στα σχόλια και εμείς θα σας βοηθήσει σίγουρα εκεί έξω, το συντομότερο δυνατό.

2 σχόλια:

  1. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΆΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ cod.εκει που μένω αλλα δεν πειανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή