Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Πώς να κανουμε Root Android Phone τηλέφωνο Εύκολα 2016 (Τελευταία) - Πλήρης Οδηγός

Σήμερα Θα στηρίξουμε με το νέο μας θέμα σχετικά με  Πώς να κανουμε ROOT το Android τηλέφωνο με / χωρίς PC  2016 , λοιπόν Ας ξεκινήσουμε με intriducing για ριζοβολώντας και γιατί είναι απαραίτητο για τηλέφωνο Android.


23_rootandroid
Πώς να ξεριζώσουμε το Android τηλέφωνο Εύκολα 2016 (Τελευταία) - Πλήρης Οδηγός


 Τι είναι το Android ριζοβολώντας;

Android ριζοβολώντας είναι jailbreaking για Androids και επιτρέπει στους χρήστες να βουτήξει βαθύτερα στην υπο-σύστημα του τηλεφώνου. Ουσιαστικά, αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα και να είναι σε θέση να προσαρμόσετε ακριβώς για τίποτα για το Android σας. Με την πρόσβαση root, μπορείτε να πάρετε γύρω από οποιουσδήποτε περιορισμούς που κατασκευαστής ή ο φορέας σας μπορεί να έχουν εφαρμοστεί. Μπορείτε να εκτελέσετε περισσότερες εφαρμογές.
Φυσικά, για τον μέσο χρήστη, ριζοβολία ακούγεται σαν - και μπορεί να είναι - ένα τρομακτικό διαδικασία. Μετά από όλα, "ριζοβολία" γύρω από το πυρήνα του λογισμικού smartphone σας μπορεί να φαίνεται σαν μια συνταγή για την καταστροφή. Μια λάθος κίνηση και θα μπορούσατε να καταλήξετε με κτιστά ακουστικό.
Η διαδικασία απαιτεί από τους χρήστες να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τρέχοντος λογισμικού και flash (εγκατάσταση) ένα νέο έθιμο ROM (τροποποιημένη έκδοση του Android).


#benefits Του Android ριζοβολώντας: -

1. Ενισχύστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
2. Αφαιρέστε Προ εγκατασταθεί χάλια υγιεινής όπως το Σύστημα Apps.
3. Αφαιρέστε Bloatwares, εφαρμογές όπως το Facebook, το Chrome Κρατήστε το πιπίλισμα Ram & μπαταρία σας με το τρέξιμο στο παρασκήνιο Έτσι, ανάμεσα στο πλήθος geek για smartphone, οι εφαρμογές, όπως αυτές αναφέρονται ως «bloatware:" δεν κάνουν τίποτα, αλλά πρήζω το λογισμικό από την ισχύουσα ως περιττή εφαρμογές.
4. Τσίμπημα το τηλέφωνό σας, όπως: Αύξηση Βίντεο ταχύτητα ροής, την αύξηση Wifi Ταχύτητα, Αύξηση SIM ανίχνευση ταχύτητας, Αύξηση SD ταχύτητα ανάγνωσης / εγγραφής.
5. Σημαντικότερες & Best μέρος, Εγκατάσταση Προσαρμοσμένου Πυρήνα & Προσαρμοσμένη ROMS (θα εξηγήσω γι 'αυτό στην Εγκατάσταση Προσαρμοσμένη ROM ενότητα Προσαρμοσμένη ROM τμήμα)
6. Τέλος, πραγματικά το δικό της συσκευής σας, κάνουν να φαίνεται με τον τρόπο που θέλετε.

#Preparing Το τηλέφωνό σας για ριζοβολώντας -

Πρώτη Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας. Αν δεν μπορείτε να δείτε Επιλογές για προγραμματιστές προς το κάτω μέρος της οθόνης Ρυθμίσεις στη συσκευή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τους ενεργοποιήσετε.
1. Πατήστε στο Σχετικά με το τηλέφωνο και να βρείτε τον αριθμό Build.
2. Πατήστε στον αριθμό Build επτά φορές και τις Επιλογές για προγραμματιστές θα εμφανιστεί στην κεντρική σελίδα των ρυθμίσεων.
3. Πατήστε το πλήκτρο Back για να δείτε τις επιλογές για προγραμματιστές.
4. Πατήστε στο Επιλογές για προγραμματιστές.
5. Ελέγξτε για να ενεργοποιήσετε Debugging USB.
6. Ενεργοποιήστε την ΚΑΕ Ξεκλείδωμα. 

Ρίζα Android τηλέφωνο με / χωρίς PC Εύκολα

Root τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας KingRoot Android Root App

#what Είναι kingroot Android App;

Kingo Android ROOT είναι ένα λογισμικό, προγραμματισμένο από χρόνια αφιερώνω ανάπτυξης, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες του Android για ναξεριζώσουμε τις συσκευές τους με τον ευκολότερο και ασφαλέστερο manner.There είναι πολλά άλλα λογισμικά για να ξεριζώσουμε το Android συσκευές, αλλά εδώ mukeshtricks4u σας δίνει τον πλήρη οδηγό για Kingo Android App .it είναι απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε χρεώσεις, τους κινδύνους και τα παρασκευάσματα.     
#Precaution  @ Αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε Antivirus εφαρμογή στον υπολογιστή σας, τότε απενεργοποιήστε πρώτα, στη συνέχεια, ακολουθήστε το φροντιστήριο . 

#steps Να Root Android τηλέφωνο

   1.   Λήψη KingRoot Δωρεάν 
   2. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας. Αν τρέχει Android 4.0 ή 4.1, πατήστε Ρυθμίσεις, Επιλογές για προγραμματιστές, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο "Εντοπισμός σφαλμάτων USB.
Βήματα για να Αδυναμία εντοπισμού σφαλμάτων USB - Ενεργοποίηση λειτουργίας εντοπισμού σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας. Αν τρέχει Android 4.0 ή 4.1, πατήστε Ρυθμίσεις, Επιλογές για προγραμματιστές, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο "Εντοπισμός σφαλμάτων USB.
μεσολάβησης; url = http% 3A% 2F% 2Fi.imgur.com% 2F6AsLHJ7

Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε την αλλαγή ρύθμισης.
          
   3. Εκτελέστε Android Root στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω του καλωδίου συγχρονισμού USB του. Μετά από μια στιγμή, ο πρώην πρέπει να δείξει μια σύνδεση με το τελευταίο. Η οθόνη της συσκευής σας μπορεί να παρουσιάσει ένα " Αφήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB ;" pop-up.Tick ​​"Να επιτρέπεται πάντα από αυτόν τον υπολογιστή", στη συνέχεια, πατήστε OK
   Αυτό το σεμινάριο είναι όλα σχετικά με KINGOROOT app. BT εξαιτίας ορισμένων περιορισμών θ αλλάξει kingoroot να KINGROOT App. εύκολο επίσης στη χρήση. Κατεβάστε το βασιλιά της ρίζας από το παραπάνω σύνδεσμο.

μεσολάβησης; url = http% 3A% 2F% 2Fi.imgur.com% 2FRwxVlxs

  4. Δεδομένου ότι η ρίζα Kingo Android είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο Android θα εντοπίσει το τηλέφωνό σας αυτόματα
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί ρίζα για να αρχίσει ριζοβολία.

  6. Η All γίνει, το Android κινητό σας τηλέφωνο έχει τις ρίζες με επιτυχία.

# Πώς να ελέγξετε αν το Android σας τηλέφωνο έχει τις ρίζες του ή όχι;




Έτσι, για να ελέγξετε root στο Android κινητό σας, απλά κατεβάστε Root Checker app από εδώ και κάντε κλικ στο Επαλήθευση Root.  

μεσολάβησης; url = http% 3A% 2F% 2Fi.imgur.com% 2FY5FMTXX

Με Χρησιμοποιώντας αυτό το app, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το τηλέφωνό σας έχει τις ρίζες του ή όχι.

Έτσι Πάνω απ 'είναι όλα σχετικά με Πώς να ξεριζώσουμε το Android τηλέφωνο Εύκολα 2016 . Με αυτό το λογισμικό μπορείτε εύκολα να ξεριζώσουμε το Android συσκευή σας . Έτσι, εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα, παρακαλώ σχόλιο παρακάτω ελεύθερα.

1 σχόλιο: